A MÁSODIK LÉPÉS

Lakberendezőink segítségét igénybe véve elkészítjük a 3D bejárásokat, dokumentációkat, majd a terveket.

Amíg lakberendezőink a belső és külső megjelenésen és az igényelt funkcionális részleteken dolgoznak, tervezőink az épület műszaki paramétereit felhasználva elkészítik a terveket. A 3D látványterveket hordozható eszközön (mobiltelefon, tablet, laptop), vagy asztali gépen folyamatosan a megrendelő elérésére biztosítjuk. Amennyiben a megrendelő igényei ennél a folyamatnál változnak, kollégáink a változtatásokat rögzítik, és a frissített terveket elérhetővé teszik.

A leegyeztetett és elfogadott terveket műszaki kollégáink ellenőrzik, szükség esetén módosítják. A módosításoknál a design és az elrendezés már nem változik.

Milyen műszaki módosítások ezek?

A műszaki módosítások a talajmechanikai felmérésből származó információk alapján lehetnek az épület statikai módosításai, illetve a passzívház technológiai részleteiben történő módosítások. Alapelvünk, hogy ezek a módosítások kompromisszum mentesek, az épület élettartamára nézve csak pozitív hatással lehetnek. Természetesen ezek a módosítások és adatok is folyamatosan elérhetőek az online felületen konszignált terv formájában.

Mi a következő lépés?

Az építkezés megkezdéséhez szükséges tervdokumentáció elkészítése és benyújtása az építési hatóságok részére. A hatóság válaszát követően elkezdődik a harmadik lépés.