Technológia a design stúdióban

2D és 3D tervezés:

A design stúdiónk a legmodernebb 2D és 3D tervezőszoftvereket használja, hogy a lehető legjobban kielégítse az Ön igényeit. A 2D tervek pontos ábrázolást nyújtanak a projektről, méretarányos alaprajzokat, metszeteket és homlokzatokat készítünk. A 3D modellek valósághű látványterveket és animációkat készítenek, amelyek segítenek Önnek elképzelni a végeredményt, és megkönnyítik a belső terek berendezésének és a színek kiválasztásának folyamatát. A 2D és 3D tervek kombinációja biztosítja a precíz tervezést és a tökéletes látványtervet.

Fejlődés a VR felé:

A design stúdiónk folyamatosan fejlődik, és a legújabb technológiákat alkalmazza a tervezési folyamatban. A virtuális valóság (VR) egyre fontosabb szerepet játszik a designban, és mi elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ezt a technológiát a leghatékonyabban használjuk ki. A VR-t már a tervezési folyamat korai szakaszában bevetjük, hogy Ön a lehető leghamarabb képet kapjon a projektről.

VR a tervezésben:

A VR segítségével Ön beléphet a tervezett térbe, és valósághűen megtapasztalhatja a teret, mielőtt az elkészülne. Ez lehetővé teszi, hogy korai stádiumban azonosítsa a lehetséges problémákat, és módosításokat hajtson végre a terven. A VR emellett kiváló eszköz az ügyfelekkel való kommunikációhoz, és segít nekik elképzelni a projekt befejezett állapotát. A VR-ben Ön szabadon mozoghat a térben, bútorokat helyezhet el, és különböző anyagokat és színeket próbálhat ki.

Technikai háttér:

A VR-élmény biztosításához a legmodernebb VR-eszközöket és szoftvereket használjuk. A stúdiónkban profi VR-szakemberek dolgoznak, akik gondoskodnak róla, hogy Ön a lehető legjobb VR-élményben részesüljön. A VR-eszközök fejlett kijelzőkkel és szenzorokkal rendelkeznek, amelyek valósághű látványt és mozgásérzetet biztosítanak. A VR-szoftverek pedig lehetővé teszik a tervezett tér valósághű modellezését.